Mats Olsson ger ryggmassage.

Har du ont? Känner du dig trött i kroppen? Besvär med någon muskel? stressad? huvudvärk?

Med bred erfarenhet och gedigen utbildning kan jag med manuella behandlingstekniker hitta orsaken till din smärta och behandla den med lämplig metod.

Massage ligger i grund för mina behandlingar men jag använder  även akupressur, muskeltester och framför allt Kranio-sakrala tekniker

Enbart klassisk massage typ helkroppsmassage utförs ej.

Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Vilken behandling det blir beror på vilka problem du har och detta sker givetvis i samråd med dig. Min strävan är att alltid försöka behandla orsaken till ditt problem.

Pris 700 Kr inklusive moms (gäller privatperson)

Ett besök tar ca 55 minuter. Det kan vara bra att veta att massage är avdragsgillt som friskvård för företaget, ring eller prata med mig vid behandling om du vill ha mer information om detta. 

Har du några frågor så tveka inte att slå mig en signal, eller sms 0704 94 66 65. Svarar jag inte kan det bero på att jag är mitt i en behandling. Lämna då ett meddelande så ringer jag upp dig så fort jag hinner.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Förbund 

Vi har öppet för massage:

Tis-Fre  07-15.30 OBS! öppettiderna kan variera.

Priser massage:

Pris för privatpersoner är 700 kr inkl. moms. Ett besök tar cirka 55 minuter. Massage är avdragsgillt som friskvård för företaget, ring om du vill ha mer information kring detta. 

Vid köp av av presentkort eller produkter vänligen kontakta mig innan så avtalar vi en tid för avhämtning. 

Vi tar emot kort och swish. Kontant, endast jämna pengar. 

Ring för frågor: 

Mats har telefon 0704 94 66 65. 
Svarar jag inte kan det bero på att jag är mitt i en behandling. Lämna meddelande så ringer jag upp dig så fort jag hinner.