Solhörnan erbjuder dig massage/Ks behandling och fotvård. Om oss som utför behandlingar kan du läsa mer längre ner.

Vi har också två solotek med drop in i Kinna och i Skene.

VARMT VÄLKOMMEN till oss!

 

Anna-Lena Olsson

Det är jag som tar hand om dig när du kommer till Solhörnan för att ta hand om dina fötter. Min utbildning gick jag på Axelssons Gymnastiska institut. Medicinsk utbildning 1990. Jag kompletterade med en diabetesutbildning 1999. Det är viktigt att hålla sig välinformerad om nya rön, så jag går kontinuerligt på olika fortbildningar. Sedan 1990 har jag arbetat med medicinsk fotvård, så har du problem kan du komma och känna dig trygg. Här finns gott om erfarenhet.

Ring och ställ frågor eller boka tid. Telefon: 0320 - 330 48. Svarar jag inte kan det  beror på att jag är mitt i en behandling. Lämna meddelande så ringer jag upp dig så snart jag kan.

 


 

Mats Olsson

Det är jag som tar hand om dig när du har bokat en behandling hos mig. Jag är utbildad i klassisk massage, manuell muskeltesdiagnostik, akupressur, traditionell thailändsk massage och kraniosakral terapi..Jag har arbetat med behandlingar sedan 1992 och jag går kontinuerligt olika fortbildningar för att fortsätta att utvecklas inom mitt yrke. Jag använder mig av manuella behandlingstekniker med inriktning på orsaken till smärta. Min styrka är att kunna kombinera en terapeutisk problemsökande behandling med avslappning.

Har du några frågor eller vill boka en tid ringer du eller sms 0704 94 66 65. Svarar jag inte beror det på att jag håller på med en behandling. Lämna ett meddelande så kontaktar jag dig så snart jag kan.

Kontakta oss